Het meeste van het mooiste

Prachtige nieuwe collecties van Aldo Bernardi nu in de toonzaal!

Aldo Bernardi heeft 3 nieuwe prachtige collecties. ‘I Lustri’, ‘Globo’ en ‘Sauvignon’. Je kan ze nu ook ontdekken in onze toonzaal!

In de reeks ‘I Lustri’ valt meteen het minimalistisch design op. De lichtobjecten zijn te verkrijgen in 6 verschillende modellen en 12 verschillende afwerkingen. U kan kiezen voor de afwerking in metaalglans. Deze bevat 24 karaat goud of 22 karaat platina, die manueel met de kwast is aangebracht op geglazuurde keramiek. Of kiest u voor de prachtige zwarte afwerking in metaalglans? Ook deze is met de hand aangebracht. Tenslotte is er ook een mat geglazuurde afwerking, opaak en silky, in zwart of wit.

‘Globo’ biedt een origineel en speels lichtobject aan. Voor dit leuk bolvormig armatuur kan u eveneens kiezen uit 9 prachtige afwerkingen.

De collectie ‘Sauvignon’ is een onmiddellijke verwijzing naar de heerlijke wijn. Een structuur in chroom of verouderd brons vormen samen met wijnglazen een origineel lichtobject. Een perfecte sfeermaker voor in de wijnbar of het restaurant.

 

 

Share this post