Het meeste van het mooiste

FAQ

Service en plaatsing

U kan steeds blijven rekenen op onze gekende service.  Heeft u vragen in verband met onze webshop?  Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.  U kan ons bereiken via het telefoonnummer +32(0)3 484.60.90 of mailen naar sales@detelec.be.

De plaatsing kan aan € 50,00 per uur excl. BTW.  Afhankelijk van het aankoopbedrag worden er een aantal uren gratis verrekend.

 


Bestellen

Alle producten op de website kunnen online aangekocht worden.  U kan veilig betalen met Bancontact, Master Card en Visa via Ogone.

Een account aanmaken is niet verplicht.  De levering is daarnaast steeds gratis in België.

 • Kies het gewenste product uit in de juiste uitvoering
 • Voeg het toe aan het winkeltasje
 • Ga naar mijn winkeltasje
 • U krijgt een overzicht van de aangekochte producten
 • Kies afrekenen
 • Vul al je gegevens in
 • Ga door naar de kassa
 • Ga naar de betalingsmodule en kies een betaalmiddel

Wanneer u via de website een bestelling heeft geplaatst en u een correct e-mailadres opgaf, dan ontvangt u een bevestiging dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

U kan bestellen vanuit elk land binnen de Europese Unie.  De verzendingskosten voor Nederland en Luxemburg bedragen € 10,00 per bestelling.  Vanuit de andere landen betaalt u € 15,00 per bestelling.

U kan online een cadeaubon kopen.  Deze wordt door ons opgemaakt en verstuurd naar het adres dat jij opgeeft.  Deze bon kan niet omgezet worden in geld of geruild.


 


Betaling

Om uw aankopen te betalen in de webshop, kan u online betalingen doen via het beveiligde systeem van Ogone.  Nadat u een betaalmiddel geselecteerd heeft, komt u terecht op de beveiligde website van Ogone.  Hier moet u uw kaartnummer, vervaldatum en controlegetal ingeven.  Meteen na de betaling ontvangt u een bevestiging van de betaling door Ogone.

Bij elke aankoop heb je de mogelijkheid een factuur aan te vragen.  Indien je dit wenst vink je het vakje ‘factuur’ aan bij het invullen van je gegevens.

Gelieve ons de facturatiegegevens te bezorgen met correcte ondernemingsnummer.


 


Verzending en retours

De verzending is volledig gratis in België voor bestellingen

boven € 100,00.  Voor bestellingen vanuit Nederland en Luxemburg betaalt u € 10,00 per bestelling.  Vanuit andere landen binnen de Europese Unie betaalt u € 15,00 per bestelling.

Bij het terugzenden van een product liggen de gehele verzendingskosten bij de consument zelf; wanneer u komt ruilen in de winkel is dit volledig gratis.

Wanneer de verwerking van uw pakje is afgerond, ontvangt u een verzendingsmail met een trackingnummer.  Met dit nummer kan u uw bestelling volgen via de website van Bpost.

Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal Bpost een briefje achterlaten.  Met dit bewijs kan u uw levering volgens de instructies van Bpost afhalen in het postkantoor.

Is de postkoerier al langs geweest wanneer u niet thuis was?

Kijk nogmaals in uw brievenbus voor een briefje van Bpost.

Zit er een feestdag of weekend tussen uw bestelling en levering?

Dan kan dit een dag langer duren.

Indien de verwachte leveringstijd verstreken is, contacteer ons via sales@detelec.be of telefonisch via +32(0)3 484.60.90 met vermelding van uw ordernummer, wij helpen u graag verder.

Contacteer binnen de 7 dagen na ontvangst onze klantenservice via sales@detelec.be of telefonisch via +32(0)3 484.60.90 met vermelding van ordernummer, wij helpen u graag verder.

Indien er een probleem is met uw bestelling, contacteer dan binnen de 7 dagen na ontvangst onze klantenservice via sales@detelec.be met een foto van het artikel en het ordernummer of telefonisch

via +32(0)3 484.60.90 met vermelding van uw ordernummer en het probleem.

Als je een artikel ontvangt dat niet overeenkomt met wat je besteld hebt, kan je dit terugsturen volgens de normale retourprocedure.  Zodra wij het teruggestuurde artikel ontvangen hebben in goeie staat storten wij het totale betaalde bedrag (incl. verzendingskosten) terug of wij bezorgen je alsnog het juiste product, indien dit nog in voorraad is.

 • Gratis omruilen in onze winkel binnen de 14 dagen na levering van het artikel
 • Retourformulier downloaden.  Dit volledig ingevuld formulier direct doormailen aan sales@detelec.be  Terugsturen binnen de 14 dagen samen met een kopie van de originele leveringsbon in de originele verpakking, voorzien van een overdoos (d.w.z. een doos over de originele verpakking) naar Detelec Lichtdesign bvba, Liersebaan 184 – 2240 Massenhoven met alle geleverde toebehoren en in de originele staat. Indien het artikel beschadigd is nemen wij deze niet terug.

Bij het retourneren via post is de klant zelf verantwoordelijk voor de verzendingskosten.  De voorwaarden om een bestelling te retourneren en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.  Bij het terugsturen van het product zal Detelec Lichtdesign bvba binnen de 30 dagen het betaalde bedrag terugstorten.

Zullen in geen geval geruild en/of teruggenomen worden

 • Beschadigde artikelen
 • Artikelen zonder oorspronkelijke verpakking
 • Artikelen waarvan de toebehoren ontbreken
 • Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd


 


Klantendienst

Om je aan te melden als nieuwe klant klik je op ‘registreren’. Vervolgens vul je een aantal gegevens in om je registratie volledig te maken.  Telkens wanneer je een bestelling plaatst heb je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen en eventueel een nieuw leveringsadres toe te voegen.

Zodra je bestelling geplaatst is en je betaling bevestigd, ontvang je een e-mail met een overzicht van je bestelling.  Je ontvangt een volgende e-mail zodra je pakket klaar ligt voor verzending.

Dit kan door een e-mail te sturen naar sales@detelec.be of te bellen naar +32(0)3 484.60.90.

 


Lichtadvies

Dank voor uw interesse in onze activiteiten!

Lichtadvies is slechts één van de services die wij bieden. We voorzien alle lichtpunten op plan, van kelder tot zolder, zowel voor uw interieur als uw huisgevel en tuin.  Daarbij houden we rekening met de gewenste stijl -we bieden zowel design als landelijk en klassiek- en met de activiteiten die in de gekozen ruimte zullen plaatsvinden.

Elk lichtpunt wordt uitgebreid omschreven:

 • voltage
 • wattage
 • hoogte plaatsing
 • te voorziene diameter
 • te voorzien aantal
 • kostprijs

Detelec Lichtdesign volgt nauwgezet de meest recente ontwikkelingen op verlichtingsgebied, en heeft alleen kwaliteitsmerken in het assortiment. Gekopieerde modellen en nieuwigheden die nog niet op punt staan, bieden wij niet aan.

Een lichtadvies voor uw bestaande woning is volledig gratis. Gelieve het contactformulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met U op. U kan eventueel enkele foto’s doorsturen, zodat wij u nog beter kunnen adviseren.

Wenst u een lichtadvies voor uw nieuwbouwproject? Deze service bieden wij aan aan €300, – na afspraak.

Een lichtadvies voor uw bestaande woning is volledig gratis. Gelieve het contactformulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met U op. U kan eventueel enkele foto’s doorsturen, zodat wij u nog beter kunnen adviseren.

We vragen €300,- voor een lichtadvies op maat, voor uw nieuwbouwproject. Dat bedrag wordt volledig gerecupereerd als u verlichting bestelt voor een bedrag vanaf €3000,- ex. Btw. Daarbovenop krijgt u uiteraard de beste voorwaarden.

Detelec Lichtdesign staat garant voor een professionele benadering van uw project. Een goed lichtadvies staat gelijk aan een degelijke voorbereiding: uw lichtpunten worden van de eerste keer correct voorzien.

 

Een lichtadvies verloopt als volgt:
– 1e avond: plannen bespreken

 • interieur
 • gebruikte materialen
 • gewenste lichtpunten

– betaling voor verwerking
– één week: alles op een degelijke manier uitwerken
– 2e avond:

 • voorstel overlopen
 • locaties aanduiden op plan
 • overzicht met info voor installateur bespreken
 • eventuele kleine aanpassingen doorvoeren
 • vragen beantwoorden

Lichtadvies is steeds op afspraak, en kan plaatsvinden op maandag-, dinsdag- en donderdagavond of op vrijdag.

Onze agenda laat toe om vanaf datum gemiddeld een tweetal weken later een lichtadvies te bieden.  Wenst u een afspraak? Gelieve Luc Lenaerts telefonisch te contacteren op 03/484.60.90 (dat kan ma, di, do van 13-18h), of via mail op luclenaerts@detelec.be.